Vill ha lite från IKEA

Eftersom jag har fått ett nytt bord i köket och vi ska skaffa nya stolar också så vill jag ha lite annat nytt till köket. Jag avskyr vårt kök! Det är så illa planerat! Om det inte är så att det är planerat så att man ska sitta i vardagsrummet och äta. Huset är ju trots allt byggt på 60-talet.

Men i alla fall så vill jag ha lite nya saker till köket. Nya stolar kommer vi faktiskt få idag. Vita såna. Begagnade och något slitna, men det gör inte så mycket. Passar nog bättre än det vi har nu.

Men jag vill ha dukar och ny taklampa också! Och nytt porslin!

Framförallt taklampan vill jag ha. Den var inte så galet dyr. 300:- kostade den. =) Jag gillade att den gick att ändra längden på så att den faktiskt går att anpassa efter bordet! Stolen på bilden är stolarna som vi ska ha.

Skriv gärna en hälsning till mig!