Veckouppdateringar

Hej på er!

Nu har det åter igen gått så där lång tid utan att en rad har blivit skriven… Men eftersom jag inte är med om några omvändande äventyr för tillfället, så tänker jag att jag ska göra veckouppdateringar istället.  Så saker som hänt under den gångna veckan samlas i ett inlägg istället! =) Och så ska jag försöka konstatera mig mer på INSTAGRAM istället!

Om det inte är något speciellt som händer eller så! =)

Men denna gång så går jag något längre bak i tiden.

Förra helgen var vi ju på kryssning med Galaxy igen. MoM bjöd oss på den som födelsedags- och bröllopspresent! Vi fick en hytt med dubbelsäng och fönster! =) Dessutom så bjöd de på buffé och brunch. Det var såååå gott!  *s-love* Jag hade kameran med, men min förvirrade hjärna glömde att stoppa in minneskortet, så det blev inga bilder!  *sneaky*  Men vi hade trevligt, och det var en lugn resa.

Annars så hände det inget speciellt resten av veckan.

Inte mer än att Robin hade sin första tvättid i tvättstugan där han själv fick tvätta alla sina kläder! Jag fick ju följa med honom ner och visa hur det fungerade och hur han skulle sortera sina kläder, men han fick göra grovjobbet själv!

Men det var en stor händelse! En milstolpe faktiskt!

Men jag har en del planer! För att få in lite mer ”aktiviteter” och ordning i mitt liv så har jag planer! Jag ska skapa mål som jag ska arbeta mig mot! Jag har ju många drömmar, och jag ska nog försöka att börja omvända dessa drömmar till planer istället!

Ett steg i den riktningen är att ta tag i ekonomin. Den har ju varit – och är fortfarande – kaotisk, men det börjar bli bättre! Vi har inte mer inkomst iom att jag är arbetslös, men jag är inte sjukskriven längre. Det var liksom ingen mening med det eftersom jag är utförsäkrad och nollad hos FK. Jag mår trots allt lite bättre nu, så förhoppningsvis så finns det något där ute som fungerar för mig utan att jag bränns sönder! Jag vill ju göra nånting mer än att bara gå här hemma och pilla mig i naveln. =/

Jaja, det var det för den här gången!

*heart* Karin

Skriv gärna en hälsning till mig!