Vecka 41

Hej på er!

Idag har jag ingen bra dag, så mycket kan jag säga! Men det beror nog på att den gångna veckan var rätt intensiv med en del aktiviteter som verkligen sugit musten ur mig!

Veckan började lugnt och stilla, men blev mer intensiv ju längre in i den vi gick.

Måndagen och tisdagen gjorde jag inte nånting alls på. Jag var bara hemma och gjorde det jag brukar. Höll hemmet flytande, så att säga.

På onsdagen var det bo-möte med hyresgästföreningen. Det var ovanligt mycket folk som närvarade, men det kan bero på att en del av husen håller på att ombildas till bostadsrätter! Så det var en del där som var lite bekymrade över detta!

Min äldsta som fyllde år också. 23 år! Jag har svårt att fatta att han blivit så gammal! När jag var i hans ålder då var han redan född! Och jag var gravid med hans lillebror, David! Vi var dock inte där, för det fanns lite magsjuka med i bilden, och sånt vill vi inte ha om det kan undvikas!

Torsdagen bjöd på 2 möten! Det började med att jag försov mig lite, så det blev lite stressigt att hinna med allt som måste tas om hand om på morgonen. Djuren och så. Men Robin fick träffa sin kontaktperson i alla fall. Sen blev det till att stressa hem igen, för jag skulle ha möte med min nya boendestödjare. En kokerska som ska hjälpa mig att laga maten här hemma!

På fredagen fick jag ha en vilodag. Jag skulle egentligen skura badrummet, men det fick vänta! Jag orkade rent inte.

Lördagen bjöd på dop! Min yngsta systerson döptes! Lilla Wilde! 4 månader ung och väger nästan 10 kilo! En stadig sak! Så glad och charmig! Kärlek! *heart*

Nydöpt

Wilde

På söndagen gick vi ner till Tommy för att fira honom och Rasmus. Det blev tårta och middag.

Idag är jag så trött så jag inte hänger ihop! Jag har legat på rygg hela dagen! Har inte ens orkat borsta håret! Jag fasar lite för sista svängen med Xena som jag måste ta tag i, typ nu, för det tar fysiskt emot i hela kroppen. Anders har redan lagt sig, så honom kan jag inte be om hjälp med den saken…

Skriv gärna en hälsning till mig!