Vart ska jag börja?

Goddag.

Alltså, jag vet inte riktigt vart jag ska börja! Det är så mycket att gå igenom så jag blir knäpp! Men man får väl gå igenom ett rum i taget eller nåt. Jag har inte börjat rensa än, känner att jag inte riktigt vill/orkar börja innan alla papper är inskickade… Men det ser ut som en soptipp här, så jag måste ändå röja av. Försöker styra upp veckoplaneringen igen, så att ett rum blir gjort om dagen. Jag vet ju själv att det kommer att underlätta i slutändan. :)

Idag när jag vaknade så var jag så där zombie-aktig igen. Ont i halsen, skittrött, yr i huvudet och mådde allmänt skit! =( Mycket kan bero på att jag inte druckit kaffe sen i går morse. Hade inget hemma. =/ Var och tiggde ett par skopor av Robban så jag kunde få lite morgonkaffe i mig. Det börjar kännas bättre nu. Tillräckligt för att jag kan fundera på att utföra alla måsten snart. Måste få ner saker i källaren som står i hallen och har gjort i över en månad…

Till nåt helt annat!

Jag har lånat en köttkvarn av Marie, och igår så malde jag kött för första gången i mitt liv. Jag ska göra köttfärssås av det idag tänker jag. Ska bli spännande och se hur det kommer att bli. =) Robin vet om att det inte är köpt köttfärs, och han är ju rätt så petig, men jag tror att det kommer att gå bra! *håller tummarna* Men å andra sidan är det inte bara han som är petig! Jag är också petig. Igår kom Anders hem med matlådor till mig och Robin. Jag fick en låda nasi goreng som jag tänkte att jag skulle testa, men det var ÄRTOR i! Alla som känner mig, vet att jag hulkar när det kommer till ärtor, bönor och majs. DET. GÅR. INTE! Jag försökte peta undan ärtorna, men jag gav upp efter 2 tuggor… Robin fick pastagratäng, och den åt han med välbehag i alla fall. =)

Nähä! Om man skulle börja ta tag i dagens alla måsten då. Kan vara skönt att ha det gjort!  :-

Skriv gärna en hälsning till mig!