Varför?

Varför ska det ta så lång tid innan huvudet vaknar på mig för? Jag hade ett möte med arbetsterapeuten idag. Kom jag på 10 minuter innan jag skulle vara där. :( Jag hade ju behövt det!

Jaja, jag får väl trösta mig med att jag har fått beviljat boendestöd! En dag i veckan. 1,5 timme per gång. Som ska hjälpa mig att komma igång med saker! Som att komma ihåg viktiga möten. Hade jag ju kunnat behövt idag. Inte för att jag tror att jag egentligen har någon större nytta av just den biten, men vi får väl se. Kan komma något gott ur det också.

Men annars så har jag inget speciellt för mig idag. Mår inte jättebra. Det blev kanske lite för mycket igår. Vi åkte in till stan till vapebutiken och så åkte vi till Åhlens i city och så blev det en vända till Willy´s. Sov i sängen dessutom inatt. Så jag har ont i ryggen, och är stel som en 80-åring. Känner mig hängig också. Som om det vill bryta ut nånting men inte kommer till skott! =( Att jag inte känner mig på topp idag kan ha bidragit till att mötet ramlat ur hjärnan på mig. För det var typ det sista jag tänkte på när jag gick och la mig inatt. Att jag skulle på mötet idag…

Skriv gärna en hälsning till mig!