Vad ska man hitta på idag då?

Hej på er.

*wink* Idag är det fredag igen. Jag vet att jag sagt det förr, men veckorna går så himla snabbt! Det är bara en vecka kvar innan vi ska fixa pass till Robin. Men han vill klippa sig före fototagningen! :) Så det lär vi ju få göra på fredag nästa vecka också, innan vi åker till stan för att fixa passet. Sen hoppas jag bara att vi får hämta ut det i Haninge! Enda anledningen till att vi åker till stan för att fixa passet är för att Robins pappa inte ska behöva åka hela vägen till Haninge.

Jag hoppas bara att jag har en av mina bättre dagar nästa fredag. Eftersom jag fyller år också. Jag har planerat att ta mig ut och yla lite. Eller skaka lurviga. Kanske båda! =)

Jaja. Nu ska jag hälla i mig sista skvätten kaffe och sen är det ut med hunden som gäller! Hon har jätteproblem med all snön. Hon är lite kinkig när det gäller vart hon kan uträtta sina behov. Det måste liksom vara gräs! Och det funkar inte med gräs vart som helst, det måste vara den ”perfekta” platsen! Hon är lite rolig på så sätt. Hon kan börja bajsa, men innan den är helt ute så kan hon komma fram till att det inte var helt perfekt ändå och börja leta efter ett nytt ställe. Jag brukar få plocka bajs i stråk…

Skriv gärna en hälsning till mig!