03 Mar 2017

Vad du ser ut!

03 Mar 2017

17:01

Ok, en krasch kom rätt hårt. Blev yr i huvudet och illamående och sååååå trött! Var tvungen att sova en stund. =(

När jag vaknade igen så kände jag mig väldigt förvirrad. Jag tittade på klockan och insåg att den var 16. Jag blev helt förskräckt för jag fick för mig att jag somnat på förmiddagen innan Xena hade fått vara ute alls. Men till slut så började hjärnan komma ikapp och jag insåg att hon visst hade fått vara ute, och att jag faktiskt bara sovit någon timme.

Strax efter så kom Anders hem från jobbet och han slängde en blick på mig och utbrast: Vad du ser ut! Då kände jag att det är rätt illa idag… :(

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b