Ut på äventyr

God morgon.

Idag ska vi ut på äventyr! Vi ska åka båt! En 24-timmars med Marie och Micke! Det blir både middagsbuffé, frukostbuffé och lunchbuffé. Hela resan kommer bestå av att äta! =) Jag bara hoppas på att vädret håller sig lugnt! Har inte alls lust med att det gungar under fötterna på mig! Inte mer än vad jag bestämmer iallafall! ;) Nä, men det ska bli kul!

Idag vaknade jag tidigt igen. Hela veckan så har jag vaknat redan vid 8. Inte vad jag ville idag, så jag vände mig om och fick sova en timme till. Sen kom Diva och väckte mig…

Vår bröllopsmiddag igår bestod av köttbullar och potatismos. Det var vad som fanns hemma. =)

Jag behöver fortfarande hundvakt när vi åker till England. Det börjar bli ett stort bekymmer faktiskt!

Jag funderar också på om jag ska orka ta mig till Haninge idag. Robins pass är färdigt. Eller så får det ligga till nästa vecka. Kan behöva spara energin till resan! Men jag måste ner till centrum iallafall. Måste handla mat till Robin så han har nåt att äta när vi är iväg. Det blir väl förmodligen panpizza… Kanske ska köpa hårfärg också. Har inte färgat håret sen i våras, och utväxten är inte så fin…

Skriv gärna en hälsning till mig!