Trotsat lite – och varit lite mer produktiv

Hej hej.

Idag har jag trotsat min rygg. Det är inte riktigt ett skott, men det känns som om den kan komma när som helst… :/

Men hur som helst så trotsade jag min rygg idag. Jag dammsög! Det har jag inte gjort på skitlänge! Jag har haft hjälp med det. Men jag har sagt upp den hjälpen nu, så det behövdes… Min rygg uppskattade hur som helst inte det… Men men.

Jag har bakat snabbröd också. Och så har jag handlat ett par nya läsglasögon. Jag behöver gå till optikern igen egentligen, men det får vänta! Men jag konstaterade att mina glasögon jag har för bokläsning inte fungerar för mig längre! Jag såg inte ett skit i dem när jag försökte läsa bok. Jag har ju läst e-böcker det senaste året, men nu ville jag läsa vanlig bok. Det var skitfrustrerande att inte se mer än gröt! =(

Jag har också gjort stickers till min Happy Planner. Även kallad bara planner. =) Jag har gjort färgkodningsflaggor med guldfoil på! Blev tämligen nöjd med dem. Men nästa gång ska jag göra dem lite mindre!

Och som vanligt så ska ju fröken vara med i allt jag gör!

Nog för att jag älskar henne, men ibland är det jobbigt när hon ska sitta på det jag håller på med… *suckar*

Nu börjar det bli dags för att ta sista svängen med Xena också!

13 Jan 2018
22:02

Skriv gärna en hälsning till mig!