Tror att jag lyckades!

Jag tror faktiskt att jag lyckades ställa autoskärpan på mitt 50mm.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Nu vill jag testköra lite mer för att se resultatet. Testade att försöka ställa in telen igen. Fick en bild som blev bra, men som inte såg lika bra ut i kameran, och jag kommer inte ihåg vilken inställning jag hade på den. Skit! :/

namnlöst-0910[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

25 Feb 2016
20:06

Skriv gärna en hälsning till mig!