Trodde det var bra. Men jag blev lurad!

God morgon på er.

Jag trodde nästan att jag var bra i ryggen när jag vaknade. Kände ingenting. Av värk alltså. Men så reste jag på mig och insåg att jag blev lurad. =( Not så skönt alls. Men idag ska jag försöka ta mig iväg i alla fall. Måste bara ställa mig i en varm dusch och mjuka upp mig lite. Och hoppas på det bästa!

Det är riktigt tråkigt väder ute. Regn och rusk. Just nu känner jag att jag skulle gilla snö. Hellre än regn i alla fall.

namnlöst-9454

Men eftersom det inte snöar ute så får man väl skapa egen snö…

Det är bara 18 dagar kvar tills vi ska åka. Jag har en ganska stor förväntan, känner mig nästan som ett barn som längtar efter tomten! =)

Jag har i alla fall funderat på om jag ska låta bli och ta de där Atarax-tabletterna som jag fick utskrivna. Jag har ju tagit såna ett par kvällar i rad, men jag blir väldigt däckad av dem. Och det sitter i rätt så länge! Om jag tar en vid 22-tiden på kvällen, då är jag inte ”fungerbar” förens vid 12-13 dagen efter. :/ Men när jag tar de där receptfria som är rent naturpreparat, då känner jag mig rätt ok när jag vaknar.

Jag har köpt mer pepparkaksdeg. Robin var lite ”bitter” över att han inte fick smaka på degen igår när jag bakade. Jag ropade på honom och frågade då, men han låg fortfarande i sängen och ville inte gå upp. Så det var lika bra att köpa mer. Jag har köpt så jag kan göra knäckkola också. Och brända mandlar. Nom nom nom. =)

Och så funderar jag på att ha lite julmat innan vi åker. Jag menar; jag vill ju gärna äta julskinka och tomtegröt och sill. Funderar på att ta det helgen innan vi åker.

04 Dec 2015
08:54

Skriv gärna en hälsning till mig!