Struktur på livet

Hej på er!

Jag har för mig att jag har pratat om att jag planerar mitt liv. Ner i minsta detalj. Till att borsta tänderna! Tro mig, om jag inte gör det så får jag inte så mycket gjort! Och även om jag planerar så händer det att jag inte får så mycket gjort ändå. Men det är ändå bättre att planera för saker!

Nu håller jag på att göra i ordning en planerare för mat! Det ska bli så enkelt som möjligt att matplanera och köpa hem det som behövs till maten som jag bestämt att vi ska äta! =) Och jag ska bara behöva handla maten en gång i månaden, för allt är planerat och jag vet exakt vad som behöver handlas till det! Allt för att göra mitt liv enklare! :) Det tar väl en stund att få i ordning, men när det är klart så tror jag att det blir helt lysande! =) Varje maträtt ska ha sitt receptkort så jag vet exakt vad som behövs till just den maträtten så jag lättare kan se vad som finns hemma och vad som behöver handlas!

Det är de små detaljerna som gör livet enklare!

Skriv gärna en hälsning till mig!