03 Mar 2017

Straffet kommer nu!

03 Mar 2017

09:43

Ja, att vakna idag var mindre kul. Huvudvärk, stora påsar under ögonen, ont i kroppen och snö ute! =( Jag var kanske lite för aktiv igår. Jag både dammsög, duschade, lagade mat och skurade köket. Eller diskbänken och spisen i alla fall. Idag är jag DÖD!

Jag har kontaktat Skogås diakon idag. Vi behöver hjälp! Hon kunde dock inte hjälpa oss med det mest akuta, men jag ska dit på måndag och prata om fonder. För vår situation är verkligen ohållbar! =(

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b