Slime på hjärnan

Hej på er.

Jag har fått slime på hjärnan. Jag har blivit besatt av det… Vem kunde ana att det var så tillfredsställande att hålla på med. Eller ja, det är väl inte slime i den där riktigt slemmiga varianten, utan mer ”silly putty” eller vad det kallas för. Men ändå. Det finns många olika varianter man kan göra, och jag har gjort två olika. Och de kittlar mina sinnen på ett väldigt behagligt sätt.

Nu har jag bara ett sinne kvar att kittla, och det är synen. Jag vill ha genomskinligt slime som jag kan fylla med holografiskt glitter. Jag vill göra ett så kallat unicorn-slime! Så jag kan fylla mig med blingbling också! Då kommer jag nog hamna i extas tror jag… *flinar*

MEN!

Det finns ett stort men i det hela! För att kunna göra genomskinligt slime så behöver jag transparent PVA-lim. (vattenbaserat) och det verkar vara SKITSVÅRT att få tag på i vårt land! Ska jag behöva beställa det från utlandet?? Det verkar ju helt onödigt!

24 Feb 2017
10:19

Skriv gärna en hälsning till mig!