Skönt att sova hemma!

God morgon igen. Vilken helg… Min yngsta son var väldigt duktig på att förstöra för ALLA! Jag kommer ALDRIG mer att ta med mig honom på nåt sån här igen.

Nu finns det säkert nån som sitter där och blir helt upprörd över att jag säger att jag aldrig mer kommer att ta med min son på nåt sånt här, men hade ni varit med i helgen så hade ni förstått varför! Det finns ingen anledning att släpa med sig honom på sånt här, när det får honom att må så dåligt och när han får alla andra att må dåligt! Så därför så kommer jag aldrig mer att ta med honom.

Hur som! Min helg:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Jag skulle vilja skriva att min kära son uppförde sig exemplariskt i bilen på väg dit, men det kan jag inte…

Vi kom fram tok-sent på kvällen så det var bäcksvart ute. Jag och Anders har dock ett tält som är väldigt lätt att få upp, det är 2 tältpinnar och några fästen i marken! Klart på 5 minuter. (I mörkret tog det kanske 15 minuter.) Men när tältet väl var uppe så skulle vi ju få in luftmadrassen. Den är ju rätt stor. Vi lyckades blåsa upp den för vi hittade ett eluttag, men när vi kom ner till tältet igen så insåg vi att vi aldrig skulle få in den i tältet. Ut med luften igen. In med luftmadrassen i tältet, riva ner tältet, bära hela tältet med luftmadrassen till el-uttaget för att fylla luftmadrassen, tillbaka till platsen för att ställa upp tältet igen.

Till slut kunde vi få in sovsäckar och kuddar och allt annat som skulle in i tältet.

Sen var jag helt slut.

klockan 23 var det sängdags.

Jag önskar att jag kunde skriva här att Robin uppförde sig exemplariskt, men det kan jag inte.

Klockan 1 på natten fick jag kanske somna… Eller så var det senare. Det började regna här i alla fall…

Lite senare vaknade jag igen. Det var fortfarande mörkt. Och kallt. Jag frös lite, men inte så det var outhärdligt. Jag hade kläder på mig. 4 tröjor… Det regnade massor.

Lite senare vaknade jag igen. Då var det ljust. Och jag kände att jag var blöt på handen. Och kudden var blöt. Jag tog upp min telefon från golvet för att jag skulle titta på vad klockan var. DEN var blöt! I mitt nya, fina, vita fodral som jag nu kan vrida ur. Jag bara hoppas att telefonen inte får några men av det badet…

Det var fler än jag som var vaken, och jag var pinknödig som en hel kamelflock. Det var bara att gå upp det… Det regnade. Och regnade. Och regnade. Blött överallt! Vi bestämde oss för att åka hem igen. Ingen av oss hade kunnat sova en natt till, för det var dyngsurt överallt! Jag är glad att vi hade den tjocka luftmadrassen, för annars hade vi simmat på golvet, men nu klarade vi oss ganska bra. Sus och hennes barn hade det värre…

Men vi skulle fiska och grilla och allt sånt innan vi åkte hem i alla fall.

Robin fiskade också. Allt var bra under dagen. Fast det regnade. Och regnade. Och regnade!

De enda av oss som lyckades få nåt på kroken, det var Tommy. Han fick en liten abborre. Och Sus son fick en öring. Men den var för liten, så den fick vi slänga tillbaka i vattnet igen.

Det var i alla fall väldigt fint där. Jag skulle vilja vara där nångång när solen behagar att visa sig. Kanske på sommaren…

Tillslut tröttnade vi på att fiska, och då började vi med maten. Trots allt så blir det mörkt ganska tidigt nu för tiden…

Mina 3 barn höll elden levande. Och passade på att roa sig med den också…

Dom frös ju inte i alla fall…

Sen, när vi hade ätit, då var det mörkt igen. Vi hade packat bilarna redan på förmiddagen, men det blev till att packa om, för hälften av sakerna hade vi uppe vid grillplatsen…

När vi väl var klara, då var klockan 20 på kvällen.

Jag önskar att jag hade kunnat skriva här att min son uppförde sig exemplariskt, men nej…

Vi var hemma vid 23-tiden på kvällen… Vi hade nog behövt ta hand om alla blöta sovsäckar och tält och allt sånt, men jag stöp i säng. Pallade inte nånting mer.

Så det var den campinghelgen det.

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger; Nästa gång får Robin stanna hemma! Även om det gick bra på dagen, så funkar det inte att sova i tält för hans del… =(

Men nästa gång så blir det utan barn, för trots allt så vill vi nog också njuta av lite avslappning… Jag hade nog klarat en natt till, trots regn, men barnen…[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

23 Sep 2012
09:36

Skriv gärna en hälsning till mig!