Ska börja rensa lite

Hej på er.

Igår fick jag hem lite flyttkartonger – tack Anja – så vi får se om jag orkar börja rensa ut lite saker som jag kan tänka mig att sälja av. Jag måste ju börja nånstans liksom. För att inte tala om att rensa ut bland saker som ska kastas. Det finns det också en hel del av! Men en bit i taget…

Igår gjorde jag falafel till middag. Det var första gången som jag gjorde det, och faktiskt så var det rätt så gott. Det kan jag äta fler gånger. Ingen LCHF, jag vet, men jag hade inget hemma.

Huvudvärken ligger och lurar igen. Jag försöker få bort den med alvedon, vi får väl se om det hjälper nåt…

Jag funderar på och kolla om det går att skicka de papper som är klara för bytet, bara för att det liksom ska komma igång, men hyresvärden kanske vill ha allt på en gång för enkelhetens skull… Ska ringa och kolla med dem. Jag börjar känna mig lite stressad faktiskt! Hehe.

Hej så länge!  *heart*

Skriv gärna en hälsning till mig!