Så, vad nu?!

Jag har precis kommit från vårdcentralen. Jag träffade läkaren. Han hade fått tillbaka remissen från Stora Sköndal, och nej – de tar inte emot mig! Behöver mer underlag och fler utredningar. Men läkaren propsar fortfarande på att det inte är deras jobb att grundutreda mig! Och när jag frågar vem som ska göra det så får jag bara till svar: vet ej! Och så får jag höra att jag är ett svårt fall! Och så blir jag ifrågasatt om min Asperger också. Har jag verkligen det? Jag kan ju kommunicera! *suckar* Men jag är tömd på blod igen. Och så fick jag ut andra tabletter som ska hjälpa vid typ Fibromyalgi. Enligt läkaren! Men jag skulle vara försiktig med den och börja med en suuuuuperlåg dos, för man kan tydligen bli aggressiv av dem.  x=x  Men när jag läser om dem på FASS, ja då är det antidepressiva! WTF liksom! Och när jag går in och läser om Fibro, då är det cymbalta jag ska ha! De tabletter jag precis slutat med! Och jag har ju sagt att jag upplever värken som mer intensiv sen jag slutade med tabletterna, så de gjorde ju uppenbarligen någon nytta i alla fall. Men jag vet inte om det är värt att ta de tabletterna bara för att få lite mindre värk när allt annat blev så mycket värre! Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! =(

Nu är jag helt slut! Det blev en längre promenad på förmiddagen med min mamma. Det var skönt i vårsolen, men det märks att man inte är van vid längre promenader. Och så läkarbesök med tillhörande blodtömning. Jag tror att det faktiskt blir soffläge nu!

Skriv gärna en hälsning till mig!