Så himla typiskt!

Jag hade supertrevligt igår. Vi åt god mat, och drack och skrattade och snackade. Hade en toppenkväll helt enkelt! Men av nån anledning så bröt allergin ut. Jag blev helt sänkt! Vi åkte hem vid 23.30 för då klarade jag inte av det längre. Slocknade som ett utbränt ljus på soffan! Men jag funderar på om det var sminket jag reagerade på igår…

Jag gick som blå fe och Anders som The toolman murderer. =)

Och så är resa till England bokad! Vi åker över jul och nyår igen! Fett najs! Jag trodde faktiskt inte att vi skulle kunna göra det i år, men vi fick resan i jul- och födelsedagspresent! Hur rart är inte det då? :) Till och med Robin ska följa med den här gången! Så nu ska jag bara fixa pass till honom! Tid för det är också bokat!

Nu är det dags för nånting i magen igen. Jag bara undrar varför alla i det här huset jämt förväntar sig att jag ska laga maten!? Jag varken orkar eller vill! :/

Skriv gärna en hälsning till mig!