Röjningen fortsätter

Ja, operation röjning går framåt. Och jag tror att det smittar av sig lite, för igår slet Robin fram dammsugaren och tog en vända i sitt rum. Och det, mina vänner, är jäkligt stort! =) Personligen röjde jag hall och sovrum igår. Idag är vardagsrummet omhändertaget. Så skönt så. I morgon ska jag ta tag i ett större projekt. Datorrummet ska röjas! Jag ska nog ta och rensa också. Sånt som faktiskt inte används. Alls. Blir nog lite svettig bara jag tänker på det. Men det kommer vara väldigt skönt när det är gjort.

Nu känner jag att jag faktiskt gjort mig förtjänt av att ligga på soffan och slötitta på Netflix. =) Jag har bara lite kvar som står på ”måste-listan”. Jag har lite tvätt som ligger i maskinen som ska hängas och så har jag en diskmaskin som ska tömmas. Och så förstås hunden som måste ut en gång till. SEN är jag klar för idag! :)

Det är tur att jag har Xena, annars så skulle det gå flera dagar utan att jag gick utanför dörren.

Men en sak är skönt. Jag har börja tvättat av allt sånt där som brukar få ligga annars. Filtar och mattor och gardiner. Tänkte se till att få undan allt sånt nu. Funderar även på att tvätta sånt som hänger uppe. Jag menar, det ska väl ändå förhoppningsvis ner snart annars ändå, och det kan ju vara skönt att ha allt sånt rent när (om) vi flyttar!

16 Aug 2017
20:47

Skriv gärna en hälsning till mig!