Teriyakikyckling

Teriyakikyckling
Skriv ut recept
En mycket god kycklingrätt som mest lagar sig själv!
Portioner Förberedelsetid
8 port 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
55 minuter 45 minuter
Portioner Förberedelsetid
8 port 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
55 minuter 45 minuter
Teriyakikyckling
Skriv ut recept
En mycket god kycklingrätt som mest lagar sig själv!
Portioner Förberedelsetid
8 port 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
55 minuter 45 minuter
Portioner Förberedelsetid
8 port 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
55 minuter 45 minuter
Ingredienser
Sås
Portioner: port
Instruktioner
  1. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till såsen och slå över kycklingen. (Tillsätt ev. lite potatismjöl eller vanligt mjöl så att inte rätten vattnar sig. Använder man sig av fryst kycklingfilé är det viktigt att den har tinat ordentligt).
  3. Sätt in rätten i 200 grader i ugnen i ca 45 min.
Dela det här receptet
 

08 Nov 2015
18:24

Skriv gärna en hälsning till mig!