Rätt så vettig, faktiskt!

Hellu.

Nu har jag varit på AF och träffat arbetspsykologen. Han var faktiskt rätt så vettig! Han lyssnade verkligen och försökte inte tvinga på mig massa saker som jag ändå inte kommer att greja! Skönt! Han ska rekommendera nånting som de kallar för MIA till mig, och det är tydligen ett projekt mellan kommun, f-kassan, AF och läkare. För att komma fram till vad som faktiskt fungerar för mig. OM det finns nånting som fungerar. Han ställde sig dock ganska tveksam till att det faktiskt finns något då min historia inom arbetslivet varit rätt så rörigt… Men han rekommenderade mig att få hjälp med att hantera stressen som uppstår i mig så fort det blir lite för mycket som händer. För det är ju den där stressen som får mig att krascha varje gång! :/ Och jag får ju svårare att ta mig upp igen efter varje krasch. Och så vill jag ju inte ha det!

Men helt slut blev jag i alla fall efter mötet, så där så det snurrar i huvudet och alla ljud blir till oväsen…

Skriv gärna en hälsning till mig!