Rätt så mör idag!

Hellu!

Idag är jag rätt så mör igen. Vi åkte ju hem till Marie och Micke igår och åt god mat. Det blev inte kroppkakor, men det blev kött med vitlökspotatis, vitlöksbröd och tzatziki. Och blåbär/hallonpaj till efterrätt! Mumsigt värre! Jag blev så där mätt igen så jag fick ont i magen! :)

Men att röra sig bland andra människor har verkligen sitt pris! Idag vaknade jag med halsont och jag känner mig riktigt seg i huvudet! :/

Idag är det 15-årskalas för Bobbo. Då är det ännu mer människor under samma tak. Förmodligen en hel del barn också. Men jag ska försöka släpa mig med ändå! Ska se om jag får med mig Robin också!

Jag är lite bitter på PostNord! Jag väntar på paket! Jag hade hoppats på att det skulle komma före helgen, men det gjorde det inte. Det ligger i Årsta! Det är ungefär som att dom vet att dom inte kan lämna det i brevlådan här, så dom måste skicka en avi. Och då kör dom inte ut paketet till utlämningsstället, utan det får ligga där tills jag fått avin! Sen att jag kan hämta ut paketet med collinumret och inte behöver avin, det skiter dom i! :(

Jaja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, säger dom ju! Bullshit, säger jag! Man väntar ALLTID för länge då!

Skriv gärna en hälsning till mig!