Planer för året

Hej hej!

Shit, jag är sliten efter jul och nyår, det är ett som är säkert! Igår kom jag inte ens ur pyjamasen på hela dagen. Idag har jag fått på mig kläder, men jag är trött…

Men jag har planer för i år! Jag har, inte precis nyårslöften, men mål för 2018. Året i sig har jag gett ett ord, och årets ord är BALANS. Det betyder alltså att jag vill hitta en balans som fungerar för mig. Så jag inte kraschlandar i soffan hela tiden…

  • Komma i form! Jag tänker inte fokusera på vikten, mer på den psykiska delen. Ta mig ut på promenader, och försöka pusha mig själv att komma över det inre motståndet jag dras med. Börja med lite yoga också. För att se om jag grejar det!
  • Fotografera mera! Jag vill använda mig mer av kameran. Ha den med mig mer och fotografera händelser. Och komma igång med fotopromenader igen!
  • Få bättre ordning på ekonomin! Jag vill få bättre koll på vart våra pengar går.
  • Renovera lägenheten! Eftersom vi har bestämt oss för att bo kvar här ett tag till så vill jag rensa och få ordning på våra saker! Och måla om!

Men det är baby-steps som gäller! En bit i taget! Börja med att förlänga promenaderna med Xena, och att börja fotografera lite när jag är ute med henne. =) Så får vi se hur det går!

Skriv gärna en hälsning till mig!