Pennmus

Alltså, jag kom på att jag ville kolla på en trådlös mus till mig. Jag har alltid så jäkla mycket skit på mitt datorbord så mus-sladden kommer alltid i kläm. Skitirriterande!

Jag satt och kollade på Mediamarkt´s sida och tittade i första hand på Logitech´s möss då jag gillar logitech och har ett tangentbord där ifrån som jag bara älskar. Den har så många funktioner, som jag dock inte använder så ofta för att jag glömmer bort att de finns, men det finns där hur som. Jag har också en logitech ergonomisk mus, men det är ju den som jag vill byta ut!

Hur som helst! Jag hittade inga roliga musar (möss? ) från logitech så jag började titta på andra varianter och ramlade över en penmus! Den såg sååå jäkla smart och smidig ut!!

PENCLIC-Mouse-R2-Trådlös

Visst kan jag tänka mig att det tar en stund att vänja sig vid, men ja, en sån vill jag ha! Och under tiden får jag väl ta och damma av wacombrädan och köra lite med den pennan. Men jag vet inte om den är likvärdig i användandet eller om den är svårare… Vill nog testa penmusen först. Den kostade ju några kronor liksom…

 

Skriv gärna en hälsning till mig!