På gränsen

Ok, det var på gränsen till sömnapné och på gränsen till ”myr-spring”. Jag låg precis strax över mot vad som är normalt, men att medicinera kan göra andra saker värre. Och jag tycker att jag har tillräckligt med tabletter som ligger och väntar på mig på apoteket! Behöver inte äta fler. Men problemen uppstod bara när jag låg på rygg, och det brukar jag inte göra. Det var nog mer nu bara för att jag hade apparaterna på magen som gjorde det! Men de kunde inte mäta sömnkvalitén i övrigt utan det var bara andningen, snarkningen och ben-springet som de kunde mäta. Så själva sömnkvalitén i övrigt, det vet jag egentligen fortfarande inte hur den är. Men eftersom jag är så trött hela tiden så är den förmodligen inte så bra. Men det beror ju på värk i alla fall.

Så hur löser jag det?

16 Maj 2017
13:34

Skriv gärna en hälsning till mig!