Överraskande nog!

Anders besiktigade bilen idag. Och överraskande nog så gick den igenom! (!!) Det hade jag faktiskt inte trott. Det var ju skönt att den gjorde det, för vi behöver inga nedslag på den.

Mötet idag gick bra. Men hon som var här tycker nog att det är hemtjänst jag behöver ha, inte boendestöd. Men vi får väl se vad det blir av det hela. Priset för hushållsnära tjänster, som städning, var inte så farligt dyr. 160:- i timmen. Och vad skulle det ta att städa vår lägenhet i veckan? 1 timme? 2? Anders tyckte väl kanske att vi inte behövde den tjänsten, men när jag frågade honom om han tänkte städa, då blev han tyst… :) Så vi får väl se vad det blir av det hela.

Jag funderar på om jag orkar ta mig till Farsta i morgon… Idag ska jag ta en av de där tabletterna som läkaren skrev ut sist. Jag har läst på lite om dem och blev väl ännu lite mer fundersam då de brukar användas mot nervsmärtor! Utöver depression alltså. Inte mot fibromyalgi. Mot fibro brukar man skriva ut de tabletterna som jag åt förut. Men frågan är hur jag kommer att må i morgon. Och de närmaste 14 dagarna-tre veckorna. För om jag inte får biverkningar av tabletterna men inte får effekt så ska jag öka dosen om en vecka. Och om de fortfarande inte hjälper så ska jag öka ytterligare efter en vecka. Men ökad trötthet lär väl komma som ett brev på posten. Som om jag behöver mer av det. Men jag ska ta tabletten på kvällen, så förhoppningsvis så har väl det värsta släppt till morgonen. Jag hade ju funderingar på om jag skulle ha tagit cymbaltan, den förra tabletten, på kvällen i stället för på morgonen. Det hade kanske varit bättre.

Jaja. Ingen ide att sitta och tänka ”what if?”. Bättre att testa och se vad som händer. Det är ju inte värre än att sluta med den igen om det inte blir bra.

Men bilen gick i alla fall igenom besiktningen! =)

25 Apr 2017
21:56

Skriv gärna en hälsning till mig!