Om skorpionen

23 Oktober
till 21 November
Sån är den:

I Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling. Vart detta leder hän varierar frän skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre. Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen ide. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv.

Skorpionen söker ständigt passion, sex och gärna passionerat sex, och många är kallade men få utvalda.

Himmel möter helvete, och du drabbar dina partners på ett bedövande vis, det är förfärligt, skrämmande och… Och… Alldeles underbart.

Du kan bli blixtkär och gå över lik för att vinna den du lagt dina blixtrande blickar på, för att två dagar senare dumpa den du trodde var ditt livs kärlek hårt och brutalt.

Skorpionen behöver finna någon med både styrka, lugn och kraft för att verkligen falla.
Du testar ständigt ditt förhållande, och bara den som förstår och till och med uppskattar ditt dramatiska och passionerade sätt blir en tänkbar livskamrat.
Intensiv, passionerad och viljestark stormar skorpionen fram genom livet. Ett är säkert – du lämnar ingen oberörd. Din starka utstrålning skrämmer lika mycket som den fascinerar, och du kan använda din oerhörda energi både positivt och negativt.
I det första fallet kan du erövra världen, i det senare kan du rasera den…
Skorpionens känsloregister är brett och svänger snabbt. Ena stunden kan du vara en iskall förhandlare med full koll på fakta och taktik, för att i nästa bli sentimental, lättrörd och romantisk.
Att andra har svårt att hantera ditt temperament tycker du är deras problem. Du är enormt fokuserad, och går helt upp i det du för tillfället sysslar med.

En skorpion glömmer både tid, rum, mat, ringa hem, partnerns födelsedag, sin egen födelsedag. Om något kräver hundra procents koncentration försvinner resten av tillvaron.
Ditt extrema sätt ställer givetvis till med problem ibland. För det mesta reder du ut dem med en stor dosis charm och intelligens, men vissa stunder har du en blind fläck vad gäller ditt eget beteende.
En frustrerad skorpion blir forcerad och påfrestande, och har svårt att förstå varför omgivningen drar sig undan. Att behärska de krafter du begåvats med är inte alltid enkelt, men du har heller aldrig tråkigt.
Du har en enorm potential, vad du än har för mål i livet. De skorpioner som lyckas att utveckla sina goda sidor och hålla de sämre i schack når sina mål lekande lätt och med ett leende på läpparna.
Du vet vad du vill uppnå och ser till att få som du vill. Du kan läsa dig till vad som helst, så länge du är koncentrerad på uppgiften.
En skorpion på rätt plats presterar överlägset mest och bäst.
Du kan dock bli otroligt irriterad på att andra inte är lika snabba eller smarta, och har en tendens att köra med folk.
Försök att förstå vad som krävs för att gruppen ska prestera max – att du ryar och dominerar kan hämma andra och göra att de får ännu mindre gjort, vilket gör att du retar upp dig ännu mer. Inse att alla inte har din kapacitet!
Skorpionen måste ägna mycket tid åt att finna balansen i den enorma energi som bara finns där. Du har lätt att jaga upp dig i extrema tillstånd, och ätstörningar och träningsmani drabbar detta tecken mer än genomsnittet.
Hur du mår kroppsligen är intimt sammanlänkat med hur du mår i själen. Ta en promenad istället för en huvudvärkstablett, lyssna på klassisk musik och varva ner. Lär dig bryta dina onda cirklar, till att börja med genom att erkänna att de faktiskt finns där. Varje millimeter självinsikt ger hundrafalt igen när du ska tämja och fokusera din energi.

Hennes sexliv:
Hon är den i zodiakens sexigaste tecken. Och även den mest aktiva. Med en skorpionkvinna får du en natt du sent kommer att glömma.
Hon är utrönade. Sökandes och experimentslysten. Oavsett hur van du är vid sexuella förhållanden kommer en del av hennes impulsiva handlingar att överaska dig. Hon är som en smekning för varje mans ego. När hon är kroppsligt upphetsad visar hon det och detta tänder i sin tur hans lustars eldar. Hon tycker om att älska länge och kan få en annars alltför snagg och impulsiv älskare att göra som hon vill. Även de minsta detaljer är viktiga och hon kommer att göra honom fullt medveten om deras betydelser, Skorpionkvinnan kan se ut som en perfekt dam på utsidan men hon kommer att klä sig och uppföra sig som en riktig prostituerad i sitt privata sovrum. När en man intresserar henne förför hon honom med beslutsamhet och list och accepterar aldrig ett Nej som svar. Under sexakten är kontroll av orgasmen mycket viktig för henne och hon kan försöka sig på vilken metod som helst för att hjälpa sin man att behålla potensen… Tex bedövningsmedel på ollonet bara för att dämpa de påträngande sensationer som medför ett alltför snabbt klimax. När väl en skorpionkvinna har blivit tänd är svårigheten att få henne att tända av. Hon vill ha mer än du kan ge och har många knep för att få dig att ge mer. Skorpionkvinnan är den mest dominanta kvinnor i zodiakens tecken och hon kommer att befalla dig att göra som hon behagar tills den dagen du lämnar henne. Hon har också en stor tendens till det lesbiska hållet..och spänner mer än gärna på sig en extra dildobälte över sina höfter bara för att experimentera med dig. För henne är sex bara ännu ett uttryck för herre-slavrelationer och skorpionkvinnan måste alltid vara herre..

Hans sexliv:
Han är ett liderligt sexuellt djur… I sängen kan du lugnt räkna med att få mer än vad du hade tänkt dig. Han besitter en intim kunskap om den kvinnliga anatomin och har en aktiv erotisk fantasi. Ingenting är förbjudet och inget pryderi tilltlåts hämma hans sexuella spel. Varje möte leds till den maximala njutningen. Hans energi är omättlig. Han börjar med stor intensivitet och fortsätter längs en stigande skala. Från hans första kyss vet du att han menar allvar. Han kommer att gå rakt emot sitt mål. Han bryr sig inte särskilt mycket om tekniska raffinemang. Allt han önskar är att tillfredställa sina genitalers okontrollerbara, tvingande begär. Innan han har klätt av sig är han beredd.. Faktum är att han kommer att flämta av vällust redan innan han hunnit tränga in i henne. En skorpionman är som att se en lavin komma dånande mot en sten. Han kommer med kraft. Hans kyssar är inte såta smekningar utan våldsamma , starka, manliga lustuttryck. Att ge upphov till smärta tänder honom. Och liksom skorpionkvinnan har han behov av att totalt dominera sin kvinna och om hon står ut med att ta emot smärta är det en bekräftelse på hennes underkastelse. Eftersom han styrs av sina genitaler njuter han av att en älskarinna bestiger tronen. En tunga som slickar hans penis. En mun som som suger och biter lite får honom att rycka av gensvar. Skorpionmannen har pervera tendenser. Han tycker om att ovanliga sexuella stimulationer och experimenterar med vad som helst som kan göra upplevelsen mer minnesvärd. Ett av de minst bisarra sätten är att göra den längre och svårare. Skorpionmannen tycker om att ge sin kvinna mångfalldiga – och jag menar verkligen mångfalldiga – orgasmer, vanligen med hjälp av elektrisk stimulering. Gärna med en stimulator samtidigt som han använder sitt manliga don… Om och om igen.. Till han nästan inleder sin kvinna i smärta.. för skorpionmannen har en tendens till sadistiska njutningar där man blandar smärta med njutning. Så om du är en romantisk lagd kvinna så bör du hålla dig ifrån denna man för det står verkligen varning skrivet över hans testiklar.

Nyckelord:

Element: vatten
Kvalitet: fast
Polaritet: negativ
Nyckelord: Pluto, koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade.
Positiva karaktöärsdrag: beslutsam, flitig, charmig och har elegans.
Negativa karaktärsdrag: svartsjuk och inåtvänd.
Människokroppen: könsorgan