Om mig

Jag och min familj

Hej. Karin heter jag som driver denna blogg. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, ett (snart två) bonusbarnbarn, två katter, en hund och ibland väldigt många dammråttor.

Mina intressen

Jag älskar att fotografera, att sjunga karaoke, att läsa böcker, att titta på tv-serier (gärna fantasy), att umgås med vänner och att gå promenader på sommaren. Och så älskar jag Gotland. En dröm jag har är att någon gång flytta dit.

Diagnoser

Jag och mina tre barn har alla diagnoser inom autismspektrum. Jag fick veta precis före jul 2015 att jag har Aspergers syndrom. Även periodisk depression. Jag har själv lagt till kronisk trötthet bland mina diagnoser då det stämmer in väldigt bra på mig.

Om bloggen

Jag skriver blogg mest för mig egen skull. Det är som en dagbok ungefär. Här skriver jag om allt! Men oftast om ingenting. ;) Du är välkommen att läsa och att kommentera om du vill.

Hiss och Diss

Jag tycker om: Sommar, sol, värme, chips, saltlakrits, lakrits plopp, havet, solnedgång, mina vänner, mina barn, fred, min make, datorer, nätet, grafik, böcker, bio, karaoke, fotografering!

Jag tycker inte om: Spindlar, getingar, småkryp i övrigt, krig, förtryck, orättvisor, svek, falska vänner, lögner, sprutor, allvarliga sjukdomar, politiker, när sommaren regnar bort, åskan!