Ok, nu så händer det något!

Läkaren ska remittera mig till smärtkliniken, och specialist på Fibromyalgi. Ett steg i rätt riktning. Och så har jag tagit nya prover på uratet. Han menar på att man måste inte ha samma symptom bara för att man har samma sjukdom. Han hade gikt i åtanke då. Men vi får väl se vad de nya proverna säger. Och så menar han på att det kan vara både gikt och fibro. Jag har fått nya cymbaltatabletter utskrivna och nu ska jag ta dem på kvällen för att se om det blir någon skillnad på tröttheten, plus att jag ska ta halva dosen som jag tog tidigare. Och så ska vi inte ge upp ME-utredning heller, utan han ska fortsätta skicka remisser tills de tar emot mig. Men han lyssnade lite mer idag angående förutredningar. Han tycker att han gjort utredningar, men när jag sa att det var gällande andra sjukdomar med liknande symptom, som till exempel fibro, då verkade det som att polletten ramlade ner!

Så vi får väl se. Det kändes rätt bra i alla fall. Men jag tog upp det där att jag känner mig så arg hela tiden, nu för tiden, och det tror han att det hör ihop med värken. Och ja, det är jag också övertygad om! Men det var trevligt att han tog den slutsatsen själv! =)

Nu är jag helt slut efter dessa dagars aktiviteter, så nu blir det vila! Morgondagen kommer också vara full av aktiviteter!

Skriv gärna en hälsning till mig!