Och nu lider kroppen…

Hej på er.

Idag värker det ta mig fan i hela kroppen! Känns inte skönt nånstans alls! Det känns som om det var dumt att sova i sängen inatt, för ryggen som värkte som satan igår redan, värker ännu mer idag. Utöver alla andra muskler som känns slutkörda! Det blir nog soffan inatt. Och förmodligen hela dagen idag också.

Jag såg igår att alla Twilightfilmer finns på Netflix. Det kan vara ett lagom nöje idag! Inget städande eller putsande eller tvättande. På sin höjd några svängar med Xena!

Igår när jag gick och la mig så hade jag sån huvudvärk. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Så det blev ner i sängen. Den är tack och lov borta idag.

Det mest ansträngande jag tänker göra idag, det är nog att fundera ut någon middagsmat!

17 Apr 2017
10:14

Skriv gärna en hälsning till mig!