Och dagarna går…

Hej på er!

Dagarna går så fort förbi så jag inte hinner med. Jag är fullt upptagen med att planera mina dagar om dagarna, så jag har inte tid att faktiskt leva, hahaha! Nä, skämt åsido! Jag har faktiskt kommit en god bit på väg mot ett städat hem och tomt i tvättkorgarna genom att ha ett dagligt schema med ”To-Do´s”. Det blir ju lätt hänt att man inte får nånting alls gjort när man sitter hemma hela dagarna och bara sitter. ”Det-är-en-dag-i-morgon-också” fungerar inte längre för mig!

Jag har snickrat ihop en planerare i min gamla filofax med månad, vecko- och daglig överblick och det fungerar ganska bra. Jag får inte riktigt till det som jag vill ha det, men problem är till för att lösas har jag hört.

Jag har också börjat kika lite på Fly-Lady konceptet för att få en mer grundlig städning gjort, och även för att få ordning på dessa ”varje dag” uppgifterna. Men nog så känns det som att hela dagarna går åt till att plocka och städa och tvätta… Även fast man styckar upp allt i små områden…

Jaja, det är i alla fall det jag pysslar med för stunden! =)

Skriv gärna en hälsning till mig!