Nystart, Sommartid och årets första grillning

Hej på er.

Det blev en nystart på bloggen. Jag blev så less på att den var så slö och seg och tappade kontakten med servern och allt vad som nu var så jag startade om den igen. Jag har lite planer på vad jag ska göra nu med den, och framför allt hur jag ska styra upp alla gamla inlägg. Mer om det sen.

Idag när jag vaknade så blev jag svettig när jag såg hur mycket klockan var. Det var liksom bara att kasta på sig kläderna och springa ut med Xena! Innan jag fått kaffe i kroppen! Det var inte förens ut på eftermiddagen som jag kom ihåg att vi gått över på sommartid igen!

På kvällen så var vi över hos Tommy. Det blev årets grillpremiär! =) Det var ju ett ganska fantastiskt väder idag så det passade bra med det! =)

Nu tänker jag lägga mig på soffan igen. Och där lär jag stanna i natt misstänker jag. Ryggen har varit lite jobbig idag! :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.