Nånting har hänt!

Alltså, nånting har hänt! Jag vet inte vad det är, men helt plötsligt har jag en känsla i kroppen som jag inte har känt på LÄNGE! Jag känner hur endorfiner rusar runt i kroppen, och jag känner GLÄDJE!! Jag känner VÄLBEFINNANDE! Jag känner hur livet sakta återvänder till mig! Jag vet inte om det beror på att jag inte tagit någon antidepressiv tablett sen i torsdags sen de tog slut och jag inte kunde köpa ut några nya, eller om det beror på nånting annat, men vad det än är så känns det FANTASTISKT! Jag tänker INTE hämta ut fler såna tabletter, jag hade ju ändå tänkt att sluta med dem! Men låt oss för all del hoppas på att denna känsla håller i sig, och att jag inte ramlar ner i ett mörker efter! Det är ju inte så att jag har inbillat mig alla dessa symptom jag haft det sista året, för så har jag känt i många år, men det har varit så mycket värre det sista året. Och är det så att det är tabletterna som gjort det värre för mig, då blir jag fan ARG! Jag ville ju inte ens äta dem från början, men läkaren propsade på det!

Nå väl! Får hoppas på att denna vår blir en nystart för mig!  *heart*

Igår var vi hemma hos Marie och Micke och åt middag! Hon hade slagit på stort och bjöd på inbakad fläskfilé och rösti och 3 sorters såser och sallad! Jag åt så det stod härliga till och blev inte ens mat-komig efter! =) Bärpaj fick vi till efterrätt också! Nom nom nom! Skumpa drack vi också och vi åkte ner till Nynäs och ylade av oss också, och det var länge sen jag kände mig så LEVANDE!! MY GOD!!! Idag är jag trött, men det är en trötthet som är helt annorlunda mot den jag levt med det sista året, så det är en GOD trötthet, en som visar att jag var ute och svängde om igår! Det var så jag kände att jag hade kunnat dansa på bordet! (Jag känner hur jag sitter och ler här för mig själv, bara för att jag mår BRA!)

Många stora bokstäver blir det i detta inlägg, men jag vill verkligen förmedla att det känns BRA idag!! Kanske att jag kommer komma tillbaka till mig själv, att jag kommer orka lyfta kameran igen och möta våren med glädje!! Jag till och med känner hur ögonen lyser på mig! Och när jag ser mig i spegeln så ser jag ingen zombie som stirrar tillbaka på mig!

IT`S AWESOME!! Jag kan till och med tänka mig att göra som Ronja och gå ut i skogen och ställa mig och vårskrika!!

2 tankar på "Nånting har hänt!"
  1. eva skriver:

    Det var verkligen roligt att läsa. Hoppas det håller i sig Mamma Eva

    1. Karin Ringh skriver:

      Ja, det hoppas jag också! =)

Skriv gärna en hälsning till mig!