Nagelfixarkväll och ny glugg

Hej på er!

Igår åkte jag hem till Marie för att fixa med naglar. Jag gjorde 2 naglar under samma tid som Marie gjorde alla sina! =) Men jag ska ta bort de jag gjorde igår och göra om idag. Eller någon annan dag, det beror på hur jag känner mig! Jag vaknade med halsont idag igen, och kroppen värker! :( Så jag kan kanske inte sitta i flera timmar och fixa med dem!

Och igår kom också gluggen jag köpte tillsammans med kameran – äntligen! Och alltså WOW! Jag dör, vad fint det blev! =)

Jag bara älskar att kamerahuset har inbyggd stabilisering, så det spelar ingen roll vilket objektiv jag kör med, det blir stabilt ändå! Och om nu objektivet mot all förmodan skulle ha stabilisering också, så känner huset av det och anpassar sig själv efter det!  *heart*

Nu vill jag att solen och värmen ska komma tillbaka så jag kan ge mig ut och leka lite!!   

Skriv gärna en hälsning till mig!