01 Apr 2017

Nagelfixarkväll och ny glugg

Hej på er!

Igår åkte jag hem till Marie för att fixa med naglar. Jag gjorde 2 naglar under samma tid som Marie gjorde alla sina! =) Men jag ska ta bort de jag gjorde igår och göra om idag. Eller någon annan dag, det beror på hur jag känner mig! Jag vaknade med halsont idag igen, och kroppen värker! :( Så jag kan kanske inte sitta i flera timmar och fixa med dem!

Och igår kom också gluggen jag köpte tillsammans med kameran – äntligen! Och alltså WOW! Jag dör, vad fint det blev! =)

Jag bara älskar att kamerahuset har inbyggd stabilisering, så det spelar ingen roll vilket objektiv jag kör med, det blir stabilt ändå! Och om nu objektivet mot all förmodan skulle ha stabilisering också, så känner huset av det och anpassar sig själv efter det!  *heart*

Nu vill jag att solen och värmen ska komma tillbaka så jag kan ge mig ut och leka lite!!   

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b