02 Apr 2017

Mysfaktor när man är frusen!

Hej på er!

Jag blir galen när jag vaknar så tidigt fast att jag somnat så sent! =( Det var riktigt jobbigt i ögonen och frös som en gnu gjorde jag! Men jag har min cape som Anders mamma Gia sydde till mig till bröllopet, och den är riktigt mysig att krypa in i när man är morgon-ruggig! =)

Jag försökte mig på svartvitt på bilden! Funkar det?

Jag kan bli galen på mig själv! Jag startar upp pruttiåtta projekt samtidigt och vill göra så mycket på en gång, så oftast blir det inget alls av det! =( Jag håller på att gör om utseendet på bloggen och därför kan meny-systemet se lite underligt ut!  (syns bara på indexsidan!) Men solen skiner idag och jag funderar på att gå ut och njuta av den. Suga åt mig lite D-vitaminer som min kropp är i stort behov av! Men vi behöver också städa! Och det är sånt jag vill göra när Anders är hemma så jag slipper dra det tunga lasset själv! Så frågan är vad det blir…

Jaja, den som lever får väl se, antar jag…

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b