Möte på AF idag

Hej på er!

Idag ska jag träffa arbetspsykologen på AF. Det ska bli intressant och se om vi kommer fram till någonting vettigt. Jag är beredd att testa på något enklare arbete igen, i alla fall på 25%. Även om jag fortfarande är sjukskriven… Men vi får se vad som sägs idag som sagt!

Annars så hopar sig förslagen på saker att göra sista helgen i augusti. Jag har lovat bort mig som barnvakt till min gudson, som jag knappt träffat alls på grund av hur jag mått, och dagen efter det så fick jag inbjudan till min ena systerdotters 18-års kalas. Och idag fick vi förfrågan om att följa med på en 36-timmars den helgen också. Varför är det alltid så? Först så har man inget att göra på skitlänge, men sen kommer allt samtidigt. Och jag vill verkligen vara med min gudson, det är en ära som jag är stolt över, men jag vill också verkligen vara med på min systerdotters 18-års firande, av anledningar som jag inte talat om här. Och det hade verkligen varit skönt att åka på kryssningen också!  x=x

Jaja, det är inget att fundera över, jag har redan lovat bort mig, och jag har tackat nej så många gånger tidigare på grund av hur jag mått som sagt, och jag VILL VERKLIGEN umgås med min gudson så det är inget mer att fundera över, jag bara tycker att det är så himla typiskt!  O.o

Men det ska bli intressant och se vad som sägs på AF idag. OM det sägs nåt alls…

Skriv gärna en hälsning till mig!