Men så seg igen

Alltså, det här med att gå upp tidigt, det är nog inte min grej. Evöh! Seg i ögat nu. Men det är klart, jag somnade nog inte förens vid 00.30 inatt och klockan ringde 7. Och jag behöver ca 9 timmars sömn för att känna mig utvilad! :(

Jag har sett på Facebook att vi haft lite snö i morse. Det är inget som jag ser något av här hemma, här regnar det! Men jag skulle nog inte ha något emot lite snö nu faktiskt. Det blir ljusare ute då. =)

Fryser gör jag. Känner mig inte väldigt motiverad till att gå utanför ytterdörren idag. Tror Xena håller med mig i den frågan! =) Synd att hon inte kan gå på toaletten vid behov.

_MG_8258

Idag ska jag påbörja min utredning. Ska bli skönt att äntligen komma till skott med det. Men lite nervös är jag nog allt.

Skriv gärna en hälsning till mig!