Men så jag längtar! =)

Hej på er.

Alltså, alla som känner mig vet ju att jag älskar Gotland. På riktigt älskar! Och snart så kommer jag dit igen. Och stannar i nästan två veckor! Det ska bli helt underbart! :) Det är nästan så jag redan nu känner doften från alla rosor och havet runt Visby. Och hur historens vindar blåser runt kroppen på mig! Jag vill att de dagar som är kvar innan vi åker ska gå superfort. Och det ska bli superkul att åka med Marie och Micke. Jag tycker bara att det är synd att Anders inte ska åka med. Han vill vara hemma och umgås med Pernilla och Max som kommer samma dag som vi åker till Gotland. Och det kan jag ju förstå! Det hade jag också velat. Men i det här fallet så går det inte att både äta kakan och spara den…

Jag sörjer över att jag inte får så mycket tid med dem, men av två alternativ så fick jag välja det som kändes mest rätt för mig. Och jag hinner ju träffa dem några dagar i alla fall innan de åker hem igen.

Men snart så är det dags! Jag har inte haft ordentlig semester där sen 2013. Det är fyra år sen. Om man inte räknar de 2 nätter som jag och Marie var där i februari 2015.

Men jag hoppas också på att vi får bra väder! Jag har nog planerat att bada i havet den här gången. Leta upp någon av de berömda vita stränderna! Och bada i den blå lagunen igen. Så håret blir som svinto! =)

Och vi ska ju bo i tält. Trots allt så blir det ju lätt fuktigt när det regnar. Min kropp är inte helt ok med massa fukt i luften… Men det ska bli en erfarenhet att bo i Kneipbyn. Har aldrig varit där! Och hade nog aldrig planerat att vara där heller om jag inte åkt med nu. Men det ska bli intressant och se hur en femstjärnig camping ser ut! :)

Som sagt; jag längtar massor!

Skriv gärna en hälsning till mig!