Mello-kväll

Hej på er!

Igår kväll var det tjejkväll med Mello hos Marie. Som vanligt så blev det mycket mat, så där så man blev obekvämt mätt! Jag lär mig ju aldrig, utan äter och äter och äter! =) (Marie gör ju så god mat!) Tyvärr orkade jag inte stanna jättesent, utan jag åkte hem vid 23-tiden. Då var jag lagom trött. Och lite lätt gungig under fötterna. Och det berodde inte på tröttheten! =) Jag var rädd för att jag skulle vara väck idag, men jag har mått skapligt ok faktiskt. Även om jag somnade på dan och sov bort hela eftermiddagen och halva kvällen. Jag börjar känna en huvudvärk komma krypandes igen, men jag hoppas att den håller sig borta!

Mello då?! Jag har inte följt deltävlingarna i år, jag har inte riktigt känt mig i form för att engagera mig. Jag tycker nog att det inte var en total katastrof, men som vanligt så var det fel låt som vann! Robins låt som han framförde förra året ville jag skulle vinna, men det gjorde den ju inte, men detta år, när låten är dålig, då går han och vinner! What´s up with that? Nä, det fanns ju andra låtar som var betydligt bättre enligt min åsikt!

Jaja. Nu ska jag ut med Xena sista svängen, sen är det dags för sängen igen. Trött i ögat, trots att jag sovit bort större delen av dagen!

Skriv gärna en hälsning till mig!