13 Dec 2016

Lucia. Igen.

Hej på er.

Det är lucia igen. Kanske ser på något tåg på tvn ikväll, men förmodligen inte då jag förmodligen kommer att glömma bort det. :/

Idag är det en vecka kvar tills jag ska åka och lämna Xena nere i småland. Jag saknar henne redan… =) Det närmar sig England, och jag längtar massor!  💖

Jag vill vara där längre än bara 15 dagar. Eller det blir väl bara 14 dagar eftersom vi åker hem tidigt den 15e dagen. *suckar*

Jag funderar på att kolla upp vad som krävs för att få ta hunden med mig dit, och hur mycket det skulle kosta. Då kanske jag kan ta henne med nästa gång, och faktiskt stanna längre…

Så mycket mer än så har jag inte att säga nu.

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b