Lite segare igen

It´s me!

Idag är jag faktiskt tröttare igen. Men det har ju varit en rätt så intensiv helg, så det är väl inte så konstigt! Dessutom så sov jag faktiskt i sängen inatt! Ryggen uppskattade inte det så jättemycket dock! Vaknade några gånger av att jag inte kunde röra mig.

Men även om jag är tröttare igen så är jag inte förlamad av trötthet! Jag funderar på om jag ska ta mig iväg till port 73 idag. Jag skulle behöva titta på byxor till Robin. Han har ju växt ur alla sina byxor, de slutar liksom halvvägs upp på smalbenen! Jag tror han har 2 par som är tillräckligt långa för honom. Och port 73 har en butik där de säljer billiga kläder! Jag skulle kunna tänka mig att klä min son i chinos! Frågan är bara om han kan tänka sig att ta på sig såna byxor, eller om det bara är mjukisar som gäller?!

Jag hittade dessutom byxor som formligen skrek mitt namn på också! Det ser ut som om 90-talets ”Jazz-pants” är på väg tillbaka, och jag ÄLSKADE dessa byxor! Så jag bara måste ta mig dit och se om det finns något som jag kan ha också! Alla mina byxor är liksom trasiga, så jag är i skrikande behov också! Och 2 par byxor för 150 kronor kan jag nog kosta på mig! När behovet är så stort menar jag!

Dessutom så vill jag ta mig till Jula. De hade ett erbjudande som jag inte vill motstå! =)

Och hur snygg var inte den här koftan? Den skriker också mitt namn! Högt och tydligt! Jag hör det hela vägen hem till mitt vardagsrum! =)

Det finns hur mycket snyggt som helst där! Så även om det är billigt så kan det bli dyrt… *flinar* Nä, skämt åtsido! Jag behöver kläder och det gör Robin också! Och de priserna passar min tunna plånbok rätt så bra!

Jag hade ju planerat att lägga pengar på sparkonto denna månaden, men jag kanske ska använda de pengarna till kläder istället! För jag skojar inte när jag säger att jag behöver kläder!

Men jag lär ju få åka ganska snart i sånt fall! Jag har ett möte klockan ca 15.30 som jag behöver närvara på!

Men innan jag kan åka nånstans så behöver jag gå ut med hunden och så behöver jag försöka få iväg Robin till skolan. Jag är rädd för att det kan sitta långt in för honom idag!

Skriv gärna en hälsning till mig!