Less för mindre!

Jag fick brev för ett par veckor sen om att jag ska ta cellprovtagning för att se om jag har cellförändringar på livmodern. Det är sån där rutinkoll. Jag kände att det kanske var lika bra att få det gjort då jag inte kommer ihåg om jag gjort det nån gång tidigare…

Idag skulle jag i alla fall vara där. Jag släpade mig upp i morse med på tok för få timmars sömn i bagaget och fightades med mig själv om jag skulle gå idag eller om jag skulle ta det en annan dag. Men till slut så tog jag mig i kragen och kom iväg. Bara för att upptäcka när jag kommer dit att det är stängt på grund av akut sjukdom! Alltså, sånt händer, men va fan! Varför just idag när jag ändå verkligen fick anstränga mig för att ta mig iväg?!

Dessutom så har jag ett annat möte klockan 11 i centrum och det skulle passa så perfekt, men nu fick jag ju gå hem igen emellan. Och med tanke på hur trött jag känner mig idag så känns det inte ok nånstans! =( Framförallt eftersom det är så jäkla kallt ute! Jag fryser ihjäl!

Men det är bara att bita ihop och ge mig iväg igen… *muttrar*

Skriv gärna en hälsning till mig!