Känns faktiskt lite bättre nu

Hej på er.

Jag måste erkänna att det känns lite bättre idag. Igår pratade jag med en sköterska på bröstkirurgin på sös. Jag tror det var där jag hamnade i alla fall… Men i alla fall så sa hon att hon under sina 10 år, som hon jobbat där, aldrig varit med om att en cancerknöl växt så mycket på bara några dagar. Är de riktigt aggressiva så pratar man månader, inte dagar. Hon trodde det var en godartad cysta, men den ska absolut kollas upp. Snarast. Men jag fick brev från mammografin igår om att de fått remissen och att jag kommer bli kallad sen. Jag ringde dit också för att kolla när, och de har ca 6 veckors väntetid. :/ Alltså, 6 veckor är ju skitlång tid, framför allt när man är nojig!

Men som sagt så känns det bättre idag. Jag känner mig lugnare och knölen känns mindre. Inte mycket, men man känner den inte riktigt lika ytligt längre.

Annars så har jag inte så mycket nytt att komma med. I morgon ska vi vara barnvakt till vår gudson och trollet Kayleigh. Ska bli kul! =)

Skriv gärna en hälsning till mig!