Kan bli en dyr utredning!

God morgon.

Inatt somnade jag på soffan. Sov faktiskt rätt så gott där. Känner mig lite bättre idag. So far…

Ska försöka släpa mig in i duschen idag. Det blir dagens projekt! Jag och Robin ska egentligen vara på en antagningsintervju idag, men Robin vill inte. Och han mådde inte heller bra igår, och jag orkar inte ge mig iväg nånstans. Framförallt inte på nånting som Robin ändå inte vill gå på. Så jag kommer att spara min energi till morgondagen då jag ska till smärtkliniken. Måste bara hitta numret till studievägledaren vi skulle träffa idag.

Igår, när jag mådde som jag gjorde, då kontaktade jag Gotfriesmottagningen för att fråga hur man gör med en sån där egenremiss. Då fick jag veta att ett nybesök hos dem kostar 1500 kronor! Och inga frikort gäller! Det är ju som hittat! Och det tillkommer ju resa dit och hem. Boende går att ordna så jag inte behöver bo på hotell, och det är väldigt rart! =) Tack för det!  *heart* Men det blir en dyr utredning skulle man kunna säga. Det får bli ett absolut sistahandsval! Om inget annat händer! Om ingen annan hittar vad som är felet på mig! För att må så som jag gjort sen i söndags, det är inte normalt för en natts camping. Jag bara hoppas på att det värsta är över för den här gången!

Jag måste fan ta mig in i duschen idag!

31 Maj 2017
09:47

Skriv gärna en hälsning till mig!