31 Maj 2017

Kan bli en dyr utredning!

31 Maj 2017

09:47

God morgon.

Inatt somnade jag på soffan. Sov faktiskt rätt så gott där. Känner mig lite bättre idag. So far…

Ska försöka släpa mig in i duschen idag. Det blir dagens projekt! Jag och Robin ska egentligen vara på en antagningsintervju idag, men Robin vill inte. Och han mådde inte heller bra igår, och jag orkar inte ge mig iväg nånstans. Framförallt inte på nånting som Robin ändå inte vill gå på. Så jag kommer att spara min energi till morgondagen då jag ska till smärtkliniken. Måste bara hitta numret till studievägledaren vi skulle träffa idag.

Igår, när jag mådde som jag gjorde, då kontaktade jag Gotfriesmottagningen för att fråga hur man gör med en sån där egenremiss. Då fick jag veta att ett nybesök hos dem kostar 1500 kronor! Och inga frikort gäller! Det är ju som hittat! Och det tillkommer ju resa dit och hem. Boende går att ordna så jag inte behöver bo på hotell, och det är väldigt rart! =) Tack för det!  *heart* Men det blir en dyr utredning skulle man kunna säga. Det får bli ett absolut sistahandsval! Om inget annat händer! Om ingen annan hittar vad som är felet på mig! För att må så som jag gjort sen i söndags, det är inte normalt för en natts camping. Jag bara hoppas på att det värsta är över för den här gången!

Jag måste fan ta mig in i duschen idag!

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b