Kallt idag

Det ser riktigt kallt ut där ute. Jag är glad över att jag inte behöver gå ut idag faktiskt! ^^Tvingade Anders att för en gångs skull ta på sig mössa och vantar och tjockjackan. Det är i alla fall -14 grader ute…

Jag behöver ha lite  tjocktröjor. Gärna stickade. Eller långa. Sånna som går ner över rumpan….

 

Bilderna är tagna ifrån Mona.se. Det finns en hel del matnyttigt på den sidan. Lite mer ”vuxna” kläder. För er som är trötta på HM och Lindex och alla andra ställen som säljer kläder för tonåringar.

Jag kom i alla fall över ett par nya vinterskor igår. Eller stövlar är det väl. Tänkte se om de är varma nog för det här vädret sen. Måste väl ta mig ner till centrum sen. Kanske. Eller kanske inte… ^^

Eller ett par termobyxor hade varit bra… Det är nåt jag säger varje vinter när kylan kommer… ^^Men så glömmer jag bort det igen.

Vädret idag ska tydligen vara kallt, men soligt. Enligt norska vädersidan. De är de som har mer rätt över svenskt väder än till och med SMHI. ^^ Kanske ska ta på sig massor med kläder efter jobbet och gå ut lite… Hade det inte varit för att mitt batteri i kameran är så dåligt så hade jag gått ut och fotat lite. Men jag lär väl inte komma nånstans eftersom batteriet skulle ta slut efter 5 meter… =o)

Bilden jag tog igår på himlen, nej det är inte norrsken. Det vet jag också. det är bara snökristaller som reflekterar ljuset från marken. Men det är ganska snyggt ändå! Vi får väl inte norrsken här nere hos oss. Jag skulle vilja se ett äkta norrsken nångång. Problemet är att man nog måste ta sig upp till betydligt kallare bräddgrader då… Vill nog mer åt andra hållet faktiskt… Mot varmare grader!

Jaja, nu ska jag ta mig in i duschen.

Ha en bra dag!

Skriv gärna en hälsning till mig!