Jag måste säga att jag är besviken!

Jag måste säga att jag är väldigt besviken! Det är slutet på april, och det snöar! =( Det ska ju vara varmt och soligt nu! Knopparna ska ju komma och vårkänslor ska ju komma i kroppen! Det här vädret hade kunnat få vara förra året, det hade varit mycket bättre!

Jaja. Idag ska jag få besök ifrån det företag som jag valt som boendestöd. Så får vi väl se vad de har att erbjuda mig. En baktanke jag har med boendestödet är ju att Robin ska vänja sig lite också så att när det är dags för honom att få den hjälpen så känner han redan folket. För även om jag nu inte vet vad jag behöver hjälp med så kommer han behöva massor med hjälp! Men det jag är mest intresserad av, det är och se vad de har för tilläggstjänster man kan köpa. När jag var in på deras hemsida så stod det bara att de hade sånt, men det stod inte riktigt vad det var eller hur mycket det kostar.

Men vädret! Jag har inte ett dugg lust att gå ut i den här skiten! =( Men jag måste ut med hunden och så måste jag försöka ta mig ner till centrum. Jag behöver köpa nässpray och allergitabletter…

Skriv gärna en hälsning till mig!