Jag i ett nötskal!

God kväll på er!

Vilken dag! Först och främst; MARIE, ME LOVE U!!! Much! Jag bara hoppas att jag kommer kunna ge tillbaka nån gång!!  *heart* Men känslomässiga stormar tar på krafterna, så efter Marie åkt hem igen och jag ätit mat så slocknade jag som ett utbränt ljus på soffan!

Men jag och Xena höll på att få tillbringa natten utomhus! För när jag gick ut sista svängen med Xena så låg nycklarna på bänken i köket och mobilen på vardagsrumsbordet! Som tur var kom det en granne efter bara en liten stund, men ändå! Det är så typiskt mig! Jag är så van att ha mina saker på ett ställe så jag dubbelkollar inte ens! Det blev en hand i pannan på mig själv när jag skulle gå in igen och konstaterade att jag hade problem med att ta mig in genom porten! Ändå så tänkte jag bara 15 minuter tidigare att jag inte fick glömma att lägga nycklarna i jackan igen! Men jag grejar bara att ha en sak i skallen i taget som det är nu, så när jag gjorde vad det nu var innan jag gick ut med hunden, så försvann alla tankar på nycklarna ur skallen. Och att stå och ropa på Robin är helt meningslöst, för han sitter med hörlurar på och är döv för omvärlden, och Anders hade gått och lagt sig! Så jag var lite orolig där ett tag! Men som sagt så kom det en granne efter bara några minuter så jag kunde komma in! Men inte före jag konstaterat att det faktiskt inte går att bryta sig in genom porten med kreditkort! Inte i vår port iallafall. Jag vet att det funkar i vissa portar här, men inte vår som sagt! Det är ju på både gott och ont, för om jag tänker låsa mig själv ute fler gånger så kan det vara bra att ha alternativa sätt att ta sig in på! Det är trots allt andra gången på relativt kort tid som jag låser mig själv ute nu!  :/

Jaja, slutet gott – allting gott! Jag är inne igen och Xena är nerbäddad, disken är omhändertagen och det är dags att krypa ner under täcket igen.

God natt!

Skriv gärna en hälsning till mig!