Jag hamnade på soffan igen

God morgon på er!

Idag känner jag mig inte så jäkla kaxig, om jag ska vara ärlig! Det kanske blev en lite väl intensiv dag igår! Jag var och shoppade och så var det stress hem och möte på det. Och bussen som var sen och mobilen som dog för mig! Men det gick, jag hann i tid, men jag var rätt uppe i varv!

Jag började dessutom natten i sängen, men efter att ha vaknat 2 gånger på mindre än 3 timmar av att ryggen ställde till det för mig så gav jag upp och gick ut på soffan och la mig! Efter det så fick jag sova hela natten, men jag vaknade relativt tidigt. Hade kunnat sova nån timme till. Känner sjukdomskänslor idag, med rivande obehagskänsla i halsen och som om det ligger och lurar feber runt hörnet!

Men jag åkte i alla fall till Haninge igår och shoppade en del! Jag har nog aldrig lagt så mycket pengar på en och samma gång på kläder! Men jag fick väldigt mycket kläder för pengarna jag la! Så jag är nöjd! =) Robin fick 2 par byxor och 4 t-shirt´s och jag fick 2 par byxor, 4 linnen, 2 tunna tröjor och en kaftan! Mitt och Robins kostade lika mycket var, men jag hittade mer ”extra-priser” på sånt som redan var billigt! Linnen kostade 30kr styck och tröjorna kostade 20 kr styck som exempel! Det är så jag vill åka tillbaka och handla mer! Bland annat så har de ett erbjudande på regnrockar för väldigt billiga pengar! Och byxorna är så gudomligt sköna så jag kan tänka mig 2 par till! =)

Jag tog mig till Jula också och hämtade mig en sån där power bank om man fick helt gratis när man visade upp att man hade laddat ner deras app! Det var bara synd att den inte var laddad redan, för på vägen hem igen så dog min mobil. Trots att den legat på laddning hela natten! Jag skulle behöva ett nytt batteri till den…

Jaja. Iom att jag inte är på topp idag så blir det en lugn dag. Den ska tillbringas en stor del på soffan. Även om mitt psyke skriker efter alla saker jag vill göra så tror jag nog att jag behöver ta det lugnt också. Trots allt så har jag inte inbillat mig alla ME-symptom! Jag känner av dem idag igen! Jag tror att det mest ansträngande jag tänker göra idag är att blanda lite ny jos och kanske få in lite tvätt i maskinen. Även om det är ett skrikande behov av en MASSA andra saker också…

Vi hörs senare!

XOXO

Skriv gärna en hälsning till mig!