Jag fick en!

Hej på er.

Ja, vår camping i Simpnäs fick sig ett abrupt slut. Det kom någon surkärring och körde iväg oss! Deras styrelse som hade hand om badplatsen vi var vid hade beslutat att det inte fick vara några campare där. Sen att det är allemansrätt där egentligen, det sket de i, för de hade bestämt så! Så vi fick inte vara kvar!

Men mitt rosa kastspö gav resultat i alla fall! =) Jag hamnade i en diskussion med Anders om nånting som hade med fiske att göra, typ att de nappar bäst på kvällen, eller nåt åt det hållet och för att ”visa min poäng” så tog jag mitt spö och kastade ut 2-3 gånger och sen satt det en fisk där! =)

Jag har inte en aning om vad det är för sort, men det struntar jag i, jag fick napp! :) (och så fick jag ju rätt! Igen! =) )

Men det är bara att konstatera att vi måste antingen försöka laga vår luftmadrass eller köpa en ny. För när vi vaknade på morgonen så låg vi på backen! Så på sätt och vis var det väl skönt att vi åkte hem igår. Dessutom så drabbades jag av någon magåkomma igår kväll. Jag blev jätteillamående och risig i magen. Och det sitter i fortfarande. Mår inte helt hundra. Utöver att jag är slutkörd och har ont i hela kroppen…

Men grattis alla mammor på vår dag!  *heart*

28 Maj 2017
13:13

Skriv gärna en hälsning till mig!