Inte så kaxig – Igen!

Hej på er!

Idag känner jag mig inte så kaxig igen. Det blev väl rätt så intensivt med 2 tidiga tider i rusningstrafik till stan för utredningar. Och så fick vi besök av Lotta och liten Puff på eftermiddagen igår. Ett kärt besök! Han har blivit så stor, vår gudson!  *s-love*  Synd att jag inte haft möjlighet att engagera mig i honom som jag velat…

Jag somnade på soffan som ett utbränt ljus och tog mig in i sängen inatt vid 1-tiden och sov till halv tio. Jag har nog sovit i 12 timmar i alla fall. Men jag vaknade med tjock hals och sjukdomskänsla och muskler som känns som spaghetti. Utöver värken i knäna. Som dessutom har spritt sig till att göra ont i armbåge, höft och ischiaspunkten. =( Och fingrarna också! Ingen kraft alls i händerna, så idag bör jag nog inte hålla i några dyrbara saker. Det känns som om jag riskerar att tappa allt jag håller i. :(

Jag tror att sakerna på mitt schema får vänta en dag till. Det mest ansträngande jag ska försöka ta mig för idag är nog att komma in i duschen!

17 Maj 2017
11:24

Skriv gärna en hälsning till mig!