17 Maj 2017

Inte så kaxig – Igen!

17 Maj 2017

11:24

Hej på er!

Idag känner jag mig inte så kaxig igen. Det blev väl rätt så intensivt med 2 tidiga tider i rusningstrafik till stan för utredningar. Och så fick vi besök av Lotta och liten Puff på eftermiddagen igår. Ett kärt besök! Han har blivit så stor, vår gudson!  *s-love*  Synd att jag inte haft möjlighet att engagera mig i honom som jag velat…

Jag somnade på soffan som ett utbränt ljus och tog mig in i sängen inatt vid 1-tiden och sov till halv tio. Jag har nog sovit i 12 timmar i alla fall. Men jag vaknade med tjock hals och sjukdomskänsla och muskler som känns som spaghetti. Utöver värken i knäna. Som dessutom har spritt sig till att göra ont i armbåge, höft och ischiaspunkten. =( Och fingrarna också! Ingen kraft alls i händerna, så idag bör jag nog inte hålla i några dyrbara saker. Det känns som om jag riskerar att tappa allt jag håller i. :(

Jag tror att sakerna på mitt schema får vänta en dag till. Det mest ansträngande jag ska försöka ta mig för idag är nog att komma in i duschen!

Om Karin Ringh

Hej på dig. Jag som driver denna blogg heter Karin. Jag är gift, har tre barn, tre bonusbarn, två bonusbarnbarn (snart tre), två katter och en hund. Och väldigt många dammråttor. Jag använder bloggen som en dagbok för mig själv, men du är välkommen att läsa den. Uppmuntrande tillrop uppskattas också mellan varven. ;) Vill du veta mer om mig så kan du läsa här!

Skriv till mig
XHTML: Dessa taggar kan användas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:-) :-( :-D :-zZz :-/ :-? x_x :-, *evil* *dizzy* *bounce* *brb* *colors* *love* *lolpoke* *ohno* *back* *please* *poke* *shock* ,:- *warn* *wave* *wink* :) :( :D 0:) :zZz :/ o.O x: ^^ :, *devil* *frustrated* :* :s 8) B) :c C:) :b :lol: ,: ./ :- :.( (: :O ^^O :x ;) *inlove* /: =) ^.^ =b =, =( =D =zZz =/ O.o x=x *sneaky* *doh* =* =.= *heart* =.( (; *s-love* *mad* ^^] =] ^^b